Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte


Gaan we of niet?

E-mailadres Afdrukken

Röntgenfoto linker voetOp woensdag 2 juni wordt het nog even spannend of de vakantie wel of niet door kan gaan. Joyce gaat even wat van boven pakken. De trap op gaat alles prima, maar naar beneden worden de onderste 10 treden overgeslagen. Resultaat: een geschaafde rug, een pijnlijke pols en een ontzettend pijnlijke linkervoet.

De volgende ochtend doet haar voet nog steeds heel veel pijn en wordt besloten om toch maar even bij de huisarts langs te gaan. Die kan zo direct niet iets heel bijzonders constateren, maar vindt het toch wel raadzaam om even een foto te laten maken.

Donderdag om 13.00 uur worden er in het AMC in Alkmaar twee foto's van de voet van Joyce gemaakt en gelukkig is er niets gebroken. De vakantie per motor kan dus gewoon door gaan.

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.