Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Wonen & werken Emigratieboeken Bestemming Zweden


Bestemming Zweden

E-mailadres Afdrukken

Bij een emigratie komt nogal wat kijken. Duizend en een dingen waaraan u moet denken. Overal lijstjes met wat u nog moet doen in Nederland en wat u als eerste moet regelen in Zweden.

Deze emigratie checklist neemt u veel werk uit handen en zorgt ervoor dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet.

De checklist geeft per onderwerp een overzicht van wat u in Nederland en in Zweden moet regelen. Daarnaast zijn er verwijzingen naar instanties waar u contact mee op moet nemen wanneer u gaat emigreren. Tevens krijgt u nuttige tips bij verschillende onderwerpen.

De zaken die u geregeld hebt kunt u makkelijk aanvinken in de checklist, waardoor u continue een overzicht hebt van wat u nog moet doen en wat u afgehandeld hebt. Kortom een handige, overzichtelijke en onmisbare hulp bij uw emigratie naar Zweden.

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.