Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte


Routes

E-mailadres Afdrukken

Regelmatig ontvangen wij e-mail van onze lezers waarin gevraagd wordt naar de beste route in of door Zweden. Dit soort vragen is door ons niet of nauwelijks te beantwoorden. De beste route is namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals:

  • de vertrekplaats vanuit Nederland of België ...
  • het vervoermiddel ...
  • wel of geen gebruik maken van veerboten ...
  • de snelste of de mooiste route ...

Kortom, zoveel mensen zoveel routes.

Toch willen wij hier proberen, voor automobilisten en motorrijders, een aantal voorbeelden te geven van hoe men naar Zweden kan reizen volgens de meest gebruikte routes.

De meeste routes van en naar Scandinavië over de weg hebben gemeen dat zij bijna altijd langs de duitse stad Hamburg komen. De aanrijroute naar Hamburg is geheel afhankelijk van waar u woont in Nederland of België.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.