Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Vakantie Vakantieverhalen


Vakantieverhalen

E-mailadres Afdrukken

Zweden Info rugzakjeOp de volgende pagina's willen wij je vakantieverhalen van onze lezers laten lezen. Als aftrap hebben wij onze eigen motorvakantie van 2010 naar Zweden gepubliceerd, maar wij willen natuurlijk nog veel meer verhalen. Het maakt ons niet uit of het gaat om een auto-, motor-, fiets-, wandel-, vlieg- of vaarvakantie. Ieder leuk verhaal met tips voor onze lezers is welkom.

Jouw eigen verhaal ook op deze site?

Wil jij ook jouw verhaal laten plaatsen op deze site? Neem dan even contact met ons op via de Contact-pagina. Wij nemen dan weer even contact met jou op over het sturen van tekst en foto's naar ons. Als wij besluiten jouw verhaal te publiceren dan ontvang je van ons een Zweden Info rugzakje. Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens.

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.