Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Wonen & werken Bouw, Onderhoud & Service Vakantiewoning Service Värmland


Vakantiewoning Service Värmland

E-mailadres Afdrukken

Service voor uw vakantiehuis?

Uw vakantiehuis is een kostbaar bezit, maar een groot deel van het jaar bent u in Nederland of België en heeft u geen toezicht op uw huis. In die tijd blijft er meestal veel werk liggen en kan er veel verkeerd gaan.

Daar kunnen wij u bij helpen als uw vakantiewoning in ruwweg de driehoek Hagfors, Sunnemo, Munkfors in de provincie Värmland ligt.

Controle

Een gesprongen waterleiding, een gebroken ruit, een afgewaaide dakpan, een verstopte of beschadigde dakgoot of een omgevallen boom kunnen, als het probleem niet tijdig wordt opgemerkt, voor veel vervolgschade zorgen.

Wij kunnen voor u uw huis regelmatig zowel uitwendig als inwendig controleren op onregelmatigheden. Wij controleren zo vaak u wilt. Na iedere controle stellen wij u per e-mail op de hoogte van onze bevindingen.

Bij problemen kunnen wij, uiteraard na overleg met u, direct de juiste vakmensen en bedrijven inschakelen om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Tuinonderhoud

Wij kunnen voor u tijdens het maaiseizoen regelmatig het gras voor u maaien en het strimwerk verzorgen, zodat u of uw gasten altijd in een verzorgde omgeving aankomen. Na het uitvoeren van de werkzaamheden stellen wij u direct per e-mail op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden.

Onderhoud aan de woning

Door onze bekendheid met de lokale vakmensen en bedrijven kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste vakman of het juiste bedrijf voor bijvoorbeeld timmer-, schilder- of loodgieterswerk.

Postservice

Een overvolle, uitpuilende brievenbus is voor mensen met slechte bedoelingen een aanwijzing dat uw huis gedurende langere tijd niet bewoond is en dat de kans dat zij gestoord worden niet erg groot is. Wij kunnen de brievenbus regelmatig voor u legen. Wij kunnen uw post voor u bewaren of doorsturen naar uw huisadres in Nederland of België.

Sleutelservice

Als u uw huis regelmatig verhuurt kunnen wij ervoor zorgen dat de huurders de sleutel krijgen aan het begin van de huurperiode en dat deze weer wordt ingenomen aan het einde van de huurperiode.

Verhuur steigermateriaal

Voor het schilderen van uw huis of andere werkzaamheden verhuren wij gekeurde aluminium rolsteigers met een maximale werkhoogte van 6 of 8 meter.

Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen.

Tonnie van de Weerd
Mangstorp 29
Sunnemo
Telefoon: 00 46 730 803633 
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.