Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Vakantie Algemeen SCR Campings


SCR

E-mailadres Afdrukken

Swedish Camping

Camping Key EuropeSwedish Camping (Sveriges Camping- & Stugföretagares Riksorganisation) is de branche-organisatie voor campings in Zweden. Veel Zweedse campings zijn bij Swedish Camping aangesloten als leden, vandaag de dag ca. 500 campings op een totaal van 1080. Swedish Camping heeft als doelstellingen o.a. het verzorgen van de marketing van de aangesloten campings, het verstrekken van advies en het verzorgen van opleidingen.

Camping Key Europe

Camping Key Europe is de nieuwe Europese camping kaart die onze oude Camping Card Scandinavia vervangt. De kaart is gezamenlijk eigendom van de Scandinavische camping organisaties en twee van de grootste Europese automobilisten  organisaties -  ANWB uit Nederland en ADAC uit Duitsland.

Het doel van de kaart is om de samenwerking tussen de Europese kampeerdersorganisaties te verbeteren  en het voor de kampeerders eenvoudiger te maken om in- en uit te checken op campings.

Met Camping Key Europe in je hand ben je op bijna alle Europese en  in het bijzonder op de ruim 500 bij de SCR aangesloten campings in Zweden, van Björkliden in het noorden tot Loderup in het zuiden, van harte welkom.

De kaart geeft je verder een ongevallen- en een WA-verzekering, geeft tal van grote kortingen bij allerhande pretparken, veerverbindingen, etc.

Op de home-page van Swedish Camping kunt u alle bij Swedish Camping aangesloten campings in Zweden vinden.

Voor meer informatie kunt U natuurlijk altijd kontakt met ons opnemen.

Sveriges Camping- & Stugföretagares Riksorganisation
Box 5079
S-402 22 Göteborg
Telefoon: + 46 31 3556000
Telefax: + 46 31 3556003
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
WWW: http://www.camping.se/

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.