Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Vervoer naar Zweden


Vervoer naar Zweden

E-mailadres Afdrukken

Reizen naar Zweden is veel gemakkelijker en goedkoper geworden in de afgelopen jaren. En het is niet zo ver weg als het lijkt! Het zuiden van Zweden bereik je gemakkelijk in één dag met eigen vervoer. Zuid Zweden is dichterbij dan Zuid-Frankrijk of Italië....

Met het vliegtuig naar Zweden kan natuurlijk ook. Er zijn meerdere luchtvaartmaatschappijen die dagelijks naar Stockholm, Göteborg, Kopenhagen enkele andere steden vliegen.

Er zijn ook uitstekende trein- en busverbindingen tussen Zweden en Denemarken, en Zweden en Duitsland.

Klik op een van de afbeeldingen hieronder om direct naar de website van de aanbieder van het vervoer te gaan.

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.