Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte


Vrijdag, 17 juni 2011

E-mailadres Afdrukken

Als we opstaan zien wij direct dat het weer gewoon beroerd is vandaag. Er is veel regen voorspeld en het lijkt dus een dagje binnen zitten te worden.

Joyce doet even een belrondje Nederland en Jan maakt even een ontbijtje. Terwijl hij daar mee bezig is ziet hij vanuit zijn ooghoeken iets bewegen in de achtertuin. Daar staat op een meter of 5 á 6 een ree te kijken. Joyce komt natuurlijk meteen kijken en samen zien wij het reetje weer op haar dooie gemak in het struikgewas verdwijnen.

Aan het begin van de middag gaan we even te voet naar de bakker in Höje voor een paar kleine boodschapjes.

De rest van de dag brengen wij in huis door met een boek, een puzzeltje, de TV en een hapje en een drankje. Hopelijk is het morgen weer wat beter ...


Foto's vrijdag 17 juni 2011

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.