Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Vakantie Complete autovakanties De Jong Intra Autovakanties


De Jong Intra Vakanties

E-mailadres Afdrukken

De Jong Intra AutovakantiesZweden is een uitstekend land om een autorondreis te maken of een kampeervakantie te houden. Het land is makkelijk bereikbaar per vliegtuig, maar ook met de eigen auto al dan niet inclusief overtocht per ferry. Met een autorondreis ziet u in relatief korte tijd veel van het land. De overnachtingen tijdens uw autorondreis zijn vastgelegd, maar u bent geheel vrij in het kiezen van de route. Zoekt u liever de Zweedse natuur op en wilt u niet zoveel rijden, dan is een kampeervakantie wellicht iets voor u?

Autorondreis Zweden

Zweden is groot, dus u dient met zorg een autorondreis te kiezen in het gebied dat u wilt zien. Bij uw reis ontvangt u een landkaart en een routebeschrijving met tips voor excursies en bezienswaardigheden onderweg. Het verkeer is relaxed, er zijn bijna geen files en de natuur is schitterend en nodigt uit tot het maken van veel stops. De Jong Intra heeft voor u in Zweden een ruime keuze, dus voor iedereen is een geschikte autorondreis te vinden. U kunt uw autorondreis in Zweden met uw eigen auto maken, maar uiteraard zijn er ook mogelijkheden om een auto te huren.

Kampeervakantie Zweden

Als u ergens goed kunt kamperen dan is het wel in Zweden. Mooie natuur, veel ruimte en hoge kwaliteit van voorzieningen maken dat steeds meer mensen kiezen voor een kampeervakantie. Op de campings in Zweden is vaak een apart gedeelte waar wat kampeerhutten staan, de 'stugas'.Voor uw kampeervakantie in Zweden selekteerden wij huisjes met eigen badkamer met douche en toilet. Zo heeft u het comfort van een vakantiehuisje maar de vrijheid van een camping. 

De Jong Intra VakantiesSurft u eens door ons aanbod in Zweden en wellicht raakt u geïnteresseerd voor een autorondreis of kampeervakantie in dit heerlijke vakantieland.

Bekijk het complete aanbod autorondreizen, kampeervakanties en stedentrips.

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.