Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte


Johan Falk

E-mailadres Afdrukken

Johan Falk hunkert naar actie en verlaat zijn post bij Interpol in Den Haag om terug te keren naar zijn geboortestad Göteborg.

Hier wordt hij gevraagd zich aan te sluiten bij het GSI team: een speciale unit die gespecialiseerd is in infiltratie in de zwaarste criminele organisaties.

Zijn meerderen achten hem zeer geschikt vanwege zijn onverschrokken, compromisloze en loyale karakter, maar inmiddels heeft Johan ook een vrouw en een kind. Is hij mentaal nog wel zo sterk als voorheen?

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.