Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Algemeen Films Scandinavian Thriller Collection


Scandinavian Thriller Collection

E-mailadres Afdrukken

Collection 1

Reeks van 3 miniseries, gebaseerd op de politieke thrillers "Kroonprinses", "Koningsmoord" en "Het offer" van de deense schrijfster Hanne-Vibeke Holst. Het laat ons niet alleen een unieke blik achter de schermen van een grote politieke partij zien, het vertelt ook het verhaal van drie bijzondere vrouwen die zich staande proberen te houden in een keiharde mannenwereld vol diplomatieke spelletjes, intriges en verraad.

Collection 2

Deze box bevat vier geweldige Scandinavische thrillers: Noll Tolerans (Zero Tolerance), Livvakterna (Executive Protection), Falsk som Vatten (False as Water) en Sjön (The Lake).

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.