Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Vakantie Algemeen LPG in Zweden


LPG in Zweden

E-mailadres Afdrukken

In Zweden vind je maar weinig LPG-stations. De enkele stations die er zijn liggen meestal niet aan de snelweg, maar bijvoorbeeld op een industrieterrein. De openingstijden zijn niet altijd betrouwbaar.

De Zweedse stations maken gebruik van het Italiaanse vulsysteem. Het is verstandig zelf een verloopnippel mee te nemen, want niet alle stations beschikken over een verloopnippel.

Een liter LPG kost in Zweden ca. SEK 9,00 (€ 0,85)

Op de kaart hieronder vind je alle LPG-stations in Zweden. Klik op een station voor de juiste adresgegevens en openingstijden.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Bron: Energigas Sverige

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.