Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Vakantie


Op vakantie naar Zweden ...

E-mailadres Afdrukken

Zweden is voor veel mensen het ideale vakantieland. Het land biedt volop mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Je kunt er uitstekend terecht voor een stedentrip van een paar dagen of een trektocht door de natuur van een paar weken en alles wat daar tussenin zit.

Naast de informatie op onze website willen wij je ook graag wijzen op de volgende interessante reisgidsen die goed van pas kunnen komen voor, tijdens of na je vakantie. Je kunt de gidsen rechtstreeks vanaf deze site bestellen door op de afbeelding of op de titel van de gids te klikken.

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.