Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Vakantie Wintersport


Wintersport

E-mailadres Afdrukken

Veel Nederlanders en Belgen denken bij het woord wintersport niet direct aan Zweden. Toch biedt dit land ongekende mogelijkheden voor de wintersporter. Je kunt er alpine skiën, langlaufen, schaatsen, rodelen, husky-tochten maken, curling spelen, ijshockeyen en nog veel meer. Misschien zie je zelfs het Noorderlicht wel tijdens je vakantie. Dat alles in een prachtige omgeving waar het meestal een heel stuk rustiger is dan in de Alpen landen.

BBI-Travel

Reisbureau BBI-Travel uit Groningen heeft een mooi aanbod kant-en-klare winterreizen naar Zweden. Van een skivakantie in Åre, Lofsdalen of Sälen in Midden Zweden tot een verblijf in het enig echte ijshotel in Jukkasjärvi in Lappland. Er zit voor iedereen wel een mooie reis tussen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Ski Zweden

De Jong Intra

De Jong Intra Vakanties heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van winterreizen naar Zweden. Of je nu in een huisje in een vakantiepark, een appartement of in een hotel wilt verblijven, of je met de auto en de boot wilt of met het vliegtuig. Het kan bij de Jong Intra Vakanties allemaal in Frederiksberg, Åre, Idre Fjäll, Orsa, Malung of Kiruna.

Klik hier voor meer informatie.

 

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.