Zweden Info

...de grootste Nederlandstalige website over Zweden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Gastenboek
Gastenboek

Op deze pagina kun je je eigen creativiteit kwijt. Schrijf ons eens wat je van onze site vindt, wat je zo aantrekt in Zweden, wat je graag wilt weten over iets dat met Zweden te maken heeft, ... 

Wij vragen je daarbij wel om geen aanstootgevende taal te gebruiken en geen reclame te maken voor van alles en nog wat. Wij behouden ons het recht voor berichten zonder opgave van redenen te verwijderen.

Post bericht

Subject *
Naam *
E-mail
Inhoud *
 
*
 
 

W. Laurs ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Prima die extra informatie over Zweden. Wij zijn er al zo'n 25 weken geweest zowel in zomer als winter. Met altijd een stop op Söralvens Fiskecamping in Idre, Noord Dalarna. Het is een Nederlands echtpaar met tientallen jaren Scandinavië ervaring. Aanbevelenswaardig. Overigens krijg je op de "camping Card Scandinavia" geen korting meer bij Preem (was toch al minimaal) maar voor ons is de korting van 10% op de verschillende veren tussen Zweden/Denemarken en Duitsland de moeite waard om ieder jaar weer het stickertje te kopen voor € 10. Overigens wordt er geen korting gegeven vanuit Duitsland dus kopen wij op de terugweg een retour wat een jaar geldig is. Dat scheelt ons met de caravan zo'n €.25. Daar er steeds meer campings zijn in Zweden van Nederlanders en er ook steeds meer Nederlanders kiezen voor het al dan niet hoge Noorden voor hun vakantie is iedere site met informatie zeer welkom. Wij gaan meestal augustus september naar Scandinavië en dan staan wij vaak als enigen op een camping of, zeker in het noorden, staan wij vrij op een mooi plekje in een bos of aan een meer Veel plezier met de site en de positieve reakties. Wil Laurs

zondag 18 januari 2004 18:30

Herma Ballast ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Eindelijk een nuttige Nederlanstalige site met veel informatie,vooral de route info met de bruggen vond ik erg handig.Wij gaan in Juli voor het eerst naar Zweden en na het lezen van deze site hebik er nog meer zin in!

zondag 11 januari 2004 21:55

Alex Gouw ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Hallo, lekker duidelijke educatieve site. Ik ga as. zondag voor het eerst naar het noorden van Zweden (Kiruna) en heb hier vast wat info opgedaan. Bedankt en ga zo door !

dinsdag 06 januari 2004 20:06

J. Tielrooy-Copini ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Hallo, Ben op jullie site beland, omdat ik voor een weekje een huis zoek voor één of twee families, om onze zoon te bezoeken, die stage gaat lopen bij Volvo. Als jullie mogelijk nog een tip hebben, het moet niet al te ver van Göteborg af liggen. Zoniet, dan was het toch leuk om jullie site te bezoeken. Groetjes Josephien Tielrooy.

zondag 04 januari 2004 16:02

sofie jansen ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

wat voor weer is het in zweden in de maand april??

donderdag 25 december 2003 14:42

mike ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

mooie site zweden is wel iets voor mij en mun vriendin later! ik hoop dat er vervolg komt groetjuhs het ga jullei goewd mike

dinsdag 23 december 2003 16:45

Joyce & Jan van Ekris ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Wij heten U hartelijk welkom bij ons nieuwe gastenboek.

woensdag 17 december 2003 22:53

 

Toon Num Pagina 41 van 41

Nieuwsflits

16-02-2014 - MALÅ - De Zweedse post heeft noodgedwongen brieven met poep verstuurd. Bij het sorteren van de post kwamen medewerkers erachter dat iemand het was gelukt om poep in de brievenbus te doen. Dat meldt The Local. "We vinden soms wel rare dingen in de brievenbus, maar hier had ik nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder. De post besloot de brieven toch rond te brengen, in een plastic tasje en met een briefje erbij. De schatting is dat zestig mensen post met poep hebben gekregen. De Zweedse post heeft aangifte gedaan, maar het zal moeilijk worden om de dader te vinden.